SINT-LODEWIJKSSCHOOL

Vrije Basisschool Oostende

SINT-LODEWIJKSSCHOOL

Katholieke School

Oostende

 

prikbord

Volg ons op Facebook!

Zoeken op Facebook naar 'Sint-Lodewijksschool Oostende, LODO' of scan de QR code

Hij komt, hij komt,...

 

 

Sinterklaas en zijn Pieten zijn ondertussen aangekomen in Oostende.  Maar waar is LODO? De Pieten dwalen rond in Oostende en vragen hier en daar aan omstaanders welke richting ze moeten uitgaan.  Gelukkig komen ze enkele juffen tegen die hen daarbij willen helpen .... Hopelijk vinden ze aan het einde van de week de weg naar onze school!

Eindelijk!

 

 

De Sint en de Pieten hebben onze school gevonden!

De Gemaskerde voorlezer

Wil je graag weten wie de gemaskerde voorlezers waren. Kijk dan vlug naar het filmpje!

Campagne Verplicht verlicht!

Ben jij veilig op de fiets? 

Goede fietsverlichting is in het verkeer absoluut van levensbelang. Daarom lanceert gouverneur Carl Decaluwé opnieuw de campagne "Verplicht verlicht". 

Goede zichtbaarheid van fietsers in het verkeer is een belangrijk aandachtspunt en een prioriteit van verkeersveiligheid in West-Vlaanderen. Zeker in de aankomende donkere maanden is het van belang dat fietsers goed verlicht zijn.

Dus remember: lichten aan, goed zichtbaar, fietsen maar!

 

 

Belangrijke mededeling

 

Helaas is COVID nog steeds de wereld niet uit! Voor het onderwijs blijven er bij de start van het nieuwe schooljaar nog enkele maatregelen van kracht.
 

De ouders dienen, net zoals vorig jaar, de kinderen af te zetten aan de schoolpoort. De jongste kleuters worden opgehaald aan de groene poort, de oudste kleuters aan het Sint-Jorisplein.
 

Het eerste leerjaar zal de afhaalrij maken in de Kerklaan (aan de linkerkant), het 2de leerjaar aan de Kreeke, het 3de leerjaar in de Kerklaan (aan de rechterkant), 4de, 5de en 6de leerjaar worden opgehaald via de grijze poort.

 

Naar Lodo morgenvroeg